Deze kledingcombinaties zijn helemaal het einde!

tregging kind

De herfst staat weer voor de deur. Dit houdt in dat het weer wat guurder wordt en dat het waarschijnlijk, helaas, wat vaker zal gaan regenen. Het is belangrijk om hiermee rekening te houden als je je kind aankleedt. Kouder weer betekent een trui en een dikkere broek, want kou lijden is een van de ergste dingen op aarde. Maar, mode komt vaak op de achtergrond te liggen als het wat kouder wordt. Dit is zonde. Hieronder staan drie sublieme kledingcombinaties die je jouw kind op elk moment kan aantrekken. Zo hoef je niet urenlang voor die kledingkast te staan om iets leuks bij elkaar te sprokkelen. Heerlijk!

tregging kind

 Een speels pak

Altijd zoveel moeite om een matchend bovenkantje en een bijpassend onderkantje voor je kind te vinden? Dat is geschiedenis als je je kind een speels pak aantrekt. Je kind kan er heerlijk in bewegen en het staat ook nog eens heel chique en mooi.

 Een tuniek met tregging

Een tuniek met tregging kind: de ideale combinatie als de temperaturen weer gaan dalen en het met bakken uit de hemel komt vallen. Een tuniek met blote benen is waarschijnlijk te koud in de herfst, maar met een tregging voor je kind waar de tuniek op is afgestemd kan het zeker! Als het onverwacht toch weer iets warmer wordt, trek je de tregging gewoon weer snel uit. Ideaal!

 Een trui met een sjaal

Een accessoire, een sjaal, is onmisbaar op een koude winterse dag. Een saaie effen trui wordt opeens een stuk bijzonderder en de sjaal geeft allure aan de trui. Jouw kind ziet eruit als een parel met een leuke sjaal om zijn of haar nekje die perfect bij de trui staat die jouw kindje al aan heeft. Haal deze echte eye catcher in huis om de saaie basic truien van je kind op te fleuren en net wat pittiger te maken.

En heb jij ook zoveel inspiratie op kunnen doen? Weet jij wat je je kind gaat aantrekken bij de volgende speciale gelegenheid? Deze kledingcombinaties zijn geweldig en helemaal volgens de trend van nu. Jouw dochter of zoon ziet eruit om door een ringetje te halen, als jij een van deze kledingstukken bij hem of haar aantrekt. Een prachtig gezicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *