Hippe babykleertjes: wat zijn de trends tegenwoordig?

babykleertjes

Het kopen van babykleding is vaak een heus avontuur. Van eerste rompertje tot schoentje voor de kleinste voeten als dreumes. Zuigelingen en baby’s brengen nu eenmaal nieuwe avonturen en nieuwe ervaringen met zich mee. Bekijk hier de nieuwste trends voor in de winter en in de zomer van de kleinste babykleertjes.

babykleertjes

 Hippe babykleding en de seizoensgebonden trends

Babykleertjes volgen elk seizoen nieuwe trends. Als je houdt van originele en hippe kleertjes voor je nakomeling, zal je de modetrend voor jonge kindjes op de voet moeten volgen. Zo zijn de jongste seizoenen ribfluweel broeken helemaal in en dit ten nadele van de klassieke populaire jeans. Daarnaast zijn fluffy (pluchen) stoffen weer helemaal een hot item, zowel voor jongens als voor meisjes.

 De trendy babykleur bij uitstek: roze

Hippe babykleuren die momenteel in de schappen liggen zijn vooral de kleurschakeringen die uitstekend passen in het herfstseizoen: okergeel, blauw, dieprood en roest. Maar tegenwoordig is één kleur die boven de andere kleuren uitsteekt en het meest over de toonbank gaat qua populariteit. De roze kleur in verschillende tinten. Denk maar aan poederroze of zachtroze. Bij de meisjes zijn paarse babykleertjes eveneens heel trendy.

 Het opleuken met verscheidene prints

Het basisconcept van heel veel babykleren zijn lichte naturellen zoals een zandkleur of zwart. De basiskleuren worden dan opgeleukt met een kleurpalet of met prints die themagericht zijn. Dierenprints, grafische prints of tweekleurige strepen komen heel veel in de nieuwste collectie voor. Wat vooral opvalt bij de trends van babykleren is dat het kledingmateriaal zeer uiteenlopend is. Gebreide en fluffy stoffen, tweet, nepbont of fluweel om maar enkele materialen voor de vuist weg te noemen.

 Welke zijn de toonaangevende merken van babykleren?

Een groot Nederlands merk is zonder twijfel Z8 baby. Elk seizoen slaagt dit merk er in om met een fonkelnieuwe babycollectie voor de dag te komen en met heel originele prints. Daarnaast is de kwaliteit heel hoogstaand. Andere Nederlandse toppers zijn:

  • Jottum
  • Kiezeltje
  • Imps en Elfs
  • B. Nosy
  • nOeser
  • Ammehoela
  • Bampidano

Uiteraard zijn er nog heel wat andere merken die het voortouw nemen op vlak van babykleren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *