Kleding tips en trends

Word jij moeder of ben je dat al een tijdje? En ben jij nieuwsgierig naar leuke trends en handige tips? In dit blog lees je ze allemaal! Het kan namelijk best lastig zijn om de leukste kleding te vinden.

Gender neutrale kleding

Tegenwoordig is het de trend om je baby of kind gender neutrale kleding te laten dragen. Veel mensen beweren dat die bijdraagt in de vrijheid van je kind. Zij vinden het bijvoorbeeld belangrijk dat je ervoor kan zorgen dat je door middel van kleding niet gelijk in een hokje wordt geplaatst. Koop dus niet specifieke jongens- of meisjeskleding .

Met oog op het klimaat

Het klimaat is een terugkomend onderwerp op in de media. Maak jij eigen lijk milieubewuste keuzes met betrekking tot kleding? Veel mensen weten vaak niet dat het kopen van specifiekere kleding ook kan bijdragen aan het verbeteren van het milieu. Vaak is kleding die wordt geproduceerd in arme landen niet goed voor het milieu. Daarnaast worden de kledingmakers vaak uitgebuit en krijgen zijn veel te weinig geld. Door bijvoorbeeld vaker kleding te kopen bij lokale bedrijven, bij jou in het dorp of de stad, kun je ook je steentje bijdragen. Je support dan de lokale economie en de kleding die je daar kunt kopen is vaak duurzaam en dus van goede/stevige kwaliteit. Je betaalt hier natuurlijk wel iets meer voor dan bij van die grote/goedkope merken, maar je krijgt er dan ook goede kwaliteit voor terug. Wat kan betekenen dat je minder vaak nieuwe kinderkleding hoeft te kopen, omdat het minder snel slijt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *