Leuk en leerzaam speelgoed kopen? Kies voor Gonge

Gonge

Er zijn een aantal merken die er keer op keer in slagen om speelgoed te maken voor kinderen dat niet alleen leerzaam is maar dat ze ook nog heel leuk vinden. Gonge is zo’n merk. Het is namelijk knap lastig om speelgoed te vinden dat kinderen graag willen gebruiken dat ook nog leerzaam is. Vaak is er te weinig gedacht aan het kind bij deze spellen en dan haken ze al snel af. Bij Gonge is dat gelukkig helemaal niet het geval.

Gonge

Wat is Gonge?

Veel nieuwe ouders kennen de naam wellicht nog niet. Ouders die echter al even meedraaien en waarvan de kinderen inmiddels iets ouder zijn, hebben wel degelijk gehoord van dit bijzondere kinderspeelgoed. Sterker nog, sommige ouders zweren erbij. Het spelmateriaal van Gonge is motoriek speelgoed van hoge kwaliteit dat gericht is op het ontwikkelen van de motorische en sociale vaardigheden van kinderen door middel van spel en beweging. De combinatie van spelen en bewegen motiveert kinderen om te leren. De producten van Gonge zijn tijdloos, duurzaam, educatief en onverwoestbaar.

Gonge

Soorten speelgoed

Een aantal van de populairste soorten speelgoed van Gonge zijn:

  • de stapstenen
  • de heuveltoppen
  • het Gonge rivierlandschap
  • de balance startset en medium set

Al deze producten zijn bedoeld om kinderen niet alleen een leuke middag te bezorgen maar vooral om ze te leren hun motoriek te ontwikkelen. Dit is voor kinderen heel belangrijk. Zo leren ze stappen, rennen, vallen, lopen en hurken. Allemaal nuttige manieren van bewegen.