Newborn kleding online kopen

baby verzorging

Wanneer jullie in verwachting zijn kun je niet wachten met het kopen van baby kleding. Natuurlijk wil je jouw pasgeboren prinsje of prinsesje direct iets leuks kunnen aantrekken. Er is gelukkig super veel keuze in de de liefste en mooiste babykleding voor jullie kindje.  Newborn kleding is geschikt voor baby’s van 4 tot 6 weken en begint vanaf maat 50. ( geschikt voor baby’s van  44 tot 50 centimeter lang ) Wanneer jullie kindje te vroeg wordt geboren en dus prematuur is, is newborn kleding al veel te groot. Speciaal voor premature kindjes is maat 44 ontworpen. 

Jongens, meisjes of unisex babykleding

Wanneer jullie ervoor gekozen hebben om het geslacht van jullie kindje al te weten voor de geboorte kun je gericht op zoek naar babykleding voor jongens of meisjes. Veel mensen denken nog altijd in de standaard kleuren als blauw voor jongens en roze voor meisjes maar er is veel meer keuze dan alleen die twee kleuren.Het kan uiteraard ook zo zijn dat jullie het geslacht van het kindje nog niet (willen) weten, of het kindje misschien wel bewust genderneutraal willen kleden. In zo’n geval is er online een ruime keuze te vinden aan unisex babykleding. Denk aan kleurtjes als licht grijs, geel of andere pastelkleuren. 

Druk, druk druk

Baby’s groeien snel en de newborn kleding is vaak al na vier of 5 weken te klein. Je zult zien dat jullie kindje maat 50 al snel is ontgroeid. De volgende maat voor baby’s is maat 56.en daarna maat 62. Kinderkleding kopen online is ook in de beginperiode zeker aan te raden. Jullie hebben het dan nog heel druk met de verzorging van de baby en weinig tijd om eropuit te gaan om te shoppen. Online shop je eenvoudig vanaf je eigen computer of tablet en wordt alles ook nog eens supersnel thuis bezorgd. Hoe gemakkelijk kan het zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *