Voorkom hectiek rondom je bevalling

bevalplan

Nog even en je eerste bevalling is een feit, een spannende tijd waardoor je door alle hectiek soms niet weet waar je allemaal aan moet denken. Het is niet de bedoeling dat je tijdens de bevalling op het laatste moment, nog beslissingen moet maken die je liever eerder had genomen. Door het invullen van een bevallingsplan worden alle vragen aan je voorgelegd die belangrijk zijn voor je, op deze manier kom je tijdens de bevalling niet voor verrassingen te staan, en hoef je nooit op het laatste moment beslissingen te maken. Niet alleen zekerheid voor jezelf, maar ook voor de verloskundige. 

bevalplan

Hoe werkt het maken van een plan?

Op de website van bevalplan.nl kun je eenvoudig de benodigde gegevens invullen om het plan te laten maken, zijn er vragen die niet van belang zijn dan hoef je deze ook niet in te vullen. Na het invullen van de vragen die relevant zijn, is er genoeg informatie om je plan samen te stellen. Nadat je hebt betaald op de website wordt er direct begonnen met het samenstellen van het bevallingsplan, bestel je op werkdagen het plan dan heb je deze binnen 24 uur al in huis. Heb je een foutje gemaakt of moet er iets worden veranderd kun je eenvoudig een mail sturen.

Keuze uit digitaal of met afdruk

Een bevallingsplan kun je op meerdere manieren bestellen, wil je alleen het plan digitaal ontvangen in je mailbox dan is dit natuurlijk mogelijk. Het is ook mogelijk om een afdruk te krijgen van het plan, je hoeft het dan niet meer uit te printen en kunt het direct aan de verloskundige geven. Natuurlijk is het ook leuk om te bewaren en later met je zoon of dochters nog eens te bekijken, op deze manier behoud je altijd de gevoelens die je had bij de bevalling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *